Sjukvårdsförsäkring

En sjukvårdsförsäkring kompletterar den allmänna sjukvården och ger snabbt tillgång till privat vård av professionell expertis. Snabb och rätt vård innebär kortare sjukskrivningar vilket gör att den anställde återkommer till arbete snabbare. En sjukvårdsförsäkring är både lönsam för företaget och en trygg och omtänksam förmån för de anställda som slipper långa vårdköer. Redan i första telefonsamtalet får du tillgång till bästa möjliga vård.

I SPTs alternativ kan du dessutom till en låg kostnad även komplettera sjukvårdsförsäkring med en liv- och olycksfallsförsäkring.

En livförsäkring ger en ersättning vid dödsfall och är ofta en viktig del av familjens ekonomiska trygghet. För att säkerställa den efterlevande partens möjlighet att t.ex. bo kvar i hemmet samt klara de löpande utgifterna.
Vid en olycka ger olycksfallsförsäkringen hjälp och ersättning oavsett om olyckan skett på arbetstid eller fritid. Ersättning ges för bl.a. läkemedel, tandskador, resor och eventuella hjälpmedel. Vid bestående men får du även en fast ersättning i relation till invaliditetsgraden.

Priser

  • Sjukvårdsförsäkring från 213kr/ mån

  • Sjukvård inkl. Liv & Olycksfall från 278kr / mån

Kontakta SPT Försäkringsservice

Ditt namn (obligatorisk)

Har ni några frågor eller funderingar kring er nuvarande försäkring? Eller önskar att titta på ett förslag via SPT Försäkringsservice?

–  Tveka inte på att höra av er, vi bistår er med hjälp kring skadereglering, offertförfrågan och hantering av försäkring, utan kostnad.